Tervetuloa mukaan kevätkaudelle 2024!

Kuva: Helsingin Juoksjijoiden HCRD-yhteislenkki 2023

Hei,

Ilolla ilmoitamme, että kevätkauden 2024 juoksutreenit käynnistyvät 8. tammikuuta. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton

KEVÄTKAUDEN TREENIOHJELMA 📝

Kevätkausi starttaa Olympiastadionin tornin juurelta ma 8.1..2024 klo 18.00. Treeni alkaa 40 minuutin PK- lenkillä minkä jälkeen siirrymme Olympiastadionin sisätiloihin tekemään lihaskuntotreenin.

Valmentajamme Tero ja Visa julkaisevat koko kevätkauden treeniohjelman sisäisessä WhatsApp-ryhmässä.

TREENIEN PAIKAT JA AJANKOHDAT 📌

Treenaamme yhdessä joka maanantai ja torstai koko kevään ajan. Torstaisin treenaamme maaliskuun loppuun asti lähtökohtaisesti Olympiastadionin 400m juoksutunnelissa. Huhtikuussa torstaitreenit siirtyvät Eläintarhan kentälle tai kentän lähimaastoon. Maanantaitreenit ovat maaliskuun loppuun asti yhdistelmä juoksua ulkona ja lihaskuntotreeni Olympiastadionin sisätiloissa.

Huomioimme kenttien kilpailukalenterit treenien ajoittamisessa ja paikkojen valinnassa. Jos kentille ilmenee varauksia treeniaikoinamme, saattaa treenien pitopaikka muuttua. 

KEVÄTKAUSI 2024
Näytä treenivaihtoehdot:
HINNASTO KEVÄT (4.1. — 30.5.2024)🌱
2x viikossa treenejä214 € /kausi
1x viikossa treenejä159 €/kausi 
12x kortti (12kk voimassa)119€
6x kortti (12kk voimassa)69€
*Jäsenmaksu 37€ vuodessa (kesken kauden 23€) peritään kaikilta treenaajilta.**Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille myönnetään 20 % alennus treenimaksuista.
JÄSENENÄ OLET OIKEUTETTU ERI ETUIHIN JA PALVELUIHIN.❤️

“Juoksu on tapa kohdata itsensä, päästä lähemmäs omia rajoja ja voittaa ne. Se on itsensä voittamisen taito.”