Maratonklubi

Mikä Maratonklubi?

JUOKSUSEURA JOSSA HARJOITELLAAN MONIPUOLISESTI KESTÄVYYSMATKOILLE

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen juoksuharrastuksessasi? Helsingin Juoksijat tarjoaa monenlaisille juoksijoille täydellisen ympäristön kehittyä omissa tavoitteissan.

Treenikauttamme kutsutaan maratonklubiksi. Emme kuitenkaan kaikki treenaa vain maratoneja varten, vain tarjolla on kokonaisvaltaista harjoittelua eritasoisille juoksijoille eri alustoilla, siitä huolimatta onko tavoitteesi 5km, 10km puolimaraton tai maraton. Me olemme hyvä seura kaikille joiden kotipaikkakunta on Helsinki tai PK-seutu.

Helsingin juoksijat metsässä
Helsingin Juoksijat treenaa Olympiastadionin 400m Juoksutunnelissa
ME OLEMME YHTEISÖ

Helsingin Juoksijat  on yhteisö, joka tarjoaa ammattimaista valmennusta PK-seudulla. Meillä ei ole yksilösuorittajia, vaan innostava juoksuyhteisö, joka tukee ja kannustaa toisiaan. Koe yhdessäolo, luo uusia ystävyyssuhteita ja inspiroidu.

Helsingin Juoksijoissa voit kehittyä juoksijana omassa rauhassa. Sinä määrität tavoitteesi ja tahdin, me tarjoamme yhteisön tuen, ammattitaitoisen valmennuksen ja kausiohjelman.

MISSÄ JA MILLOIN?

Yhteisharjoitukset ovat kahdesti viikossa: maanantai- ja torstai-iltaisin klo 18.00.

Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. Harjoittelun rytmitys on 2:1, eli teemme kaksi kovaa viikkoa ja yhden kevyen viikon.

Maanantaisin tehdään pääsääntöisesti vauhtikestävyyslenkki. Talvikaudella maanantaitreeneissä on myös sisällä tehtävä lihaskuntotreeni. Torstaisin painotus on intervalli- ja vetotreeneissä, joita toteutetaan pääsääntöisesti juoksuradalla. Talvikaudella treenaamme Olympiastadionin 400m juoksutunnelissa.

Nyt jos koskaan on hyvä hetki aloittaa. Tervetuloa seuraamme!

LisätiedoT

toimisto(at)helsinginjuoksijat.fi