Maratonklubi

Tavoitteellista harjoittelua maratonklubissa

Pääsemme taas aloittamaan yhteistreenit! Kausi alkaa 17. toukokuuta 2021 ja jatkuu keskeytyksettä 16. joulukuuta saakka. Voit valita itsellesi sopivan tavan treenata oheisista vaihtoehdoista:

- Treenit kerran viikossa. Hinta 150 € (31 treeniä).
- Treenit kaksi kertaa viikossa. Hinta 215 € (62 treeniä).
- Lepojäsenyys, joka sisältää 6 treeniä kauden aikana. Hinta 50 €.
Opiskelijoille ja työttömille myönnetään 20 % alennus.
 
Mikäli liityt mukaan myöhemmin, kausimaksuissa on porrastus, jossa otetaan huomioon jäljellä olevien treenien määrä. Kausimaksujen lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu: 28 €/vuosi. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu myClubin kautta: https://helsinginjuoksijat.myclub.fi/flow/ ja maksamalla järjestelmän lähettämän laskun.
 

Yhteisharjoitukset ovat kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. Harjoittelun rytmitys on 2:1, eli teemme kaksi kovaa viikkoa ja yhden kevyen viikon. 

Maanantaisin tehdään pääsääntöisesti maratontehoinen vauhtikestävyyslenkki. Torstaisin pääpaino on maratonharjoitteluun sopivissa intervalli- ja vetotreeneissä. Harjoittelemme Helsingissä mm. Eläintarhan kentällä, Keskuspuistossa ja Pirkkolassa. Talvella intervalli- ja vetotreenit tehdään Olympiastadionin sisäjuoksuradalla, Liikuntamyllyssä tai Esport Arenalla, vauhtikestävyystreenit mm.  Pohjoisbaanalla, jossa on erityistalvikunnossapito. 

Voit maksaa jäsen- ja kausimaksut liikuntasaldolla/seteleillä. Toimintaohjeet löydät myClub sivustoltamme.

Maanantaisin treenit alkavat klo 18.00 ja torstaisin 18.00. Nyt jos koskaan on hyvä hetki aloittaa matka kohti puolimaratonia tai maratonia! Tervetuloa seuraamme!

Lisätiedot: toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Tero Knuutila, 040 706 1104

tero.knuutila(at)vauhtiskaala.fi