Liity jäseneksi

Liity Helsingin Juoksijoiden jäseneksi

Tervetuloa mukavaan juoksuseuraan! Meillä on hyvä ja kannustava joukkuehenki ja porukassa treenaaminen antaa uutta intoa juoksuharrastukseen.

Jäsenenä voit kilpailla SUL:n ja SAUL:n järjestämissä kisoissa, osallistua maratonklubin harjoituksiin sekä muihin seuran tapahtumiin, leireihin ja retkiin maksamalla kunkin tapahtuman maksun myClubissa. Saat käyttöösi vain jäsenille tarkoitetun FB-sivuston, jossa julkaistaan harjoitusohjelmia, muistutetaan treenipäivistä ja käydään aiheeseen liittyvää keskustelua. Toisena ilmoituskanavana toimii seuramme WhatsApp-ryhmä.

Kysy lisää toiminnastamme toimisto@helsinginjuoksijat.fi 

Jäseneksi liittyminen

Luo itsellesi oma myClub id, eli käyttäjätunnus ja salasana, mikä onnistuu kirjautumalla  https://www.myclub.fi/kirjaudu/. Ohessa ohje

Jäsenyys seurassa alkaa, kun olet täyttänyt myClubin ilmoittautumislomakkeen, maksu lähtee samalla sähköpostiisi, maksuehto on 14 pv. Jäsenyys edellyttää vuosittaisen jäsenmaksun maksamista.

Jäsenen tulee hyväksyä ja noudattaa seuran sääntöjä. Helsingin Juoksijat ry säännöt

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 32 €.

myClub-palvelussa voit muokata omia tietojasi, ilmoittautua tapahtumiin ja hoitaa laskujasi. Pidä huolta, että yhteystietosi ovat myClubissa ajantasalla ja, että annat tietoihisi sellaisen s-postiosoitteen, jota luet säännöllisesti.

Kausimaksut

Maratonklubin treeneistä peritään kausimaksu erikseen kevät- ja syyskaudelta. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksussa huomioidaan kulunut aika. Lisäksi opiskelijat ja työttömät saavat 20 % alennuksen kausimaksuista.

Harjoitukset vetää aina ammattivalmentaja. Voit tulla tutustumaan Maratonklubiin, ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Maratonklubissa treenaamisesta voit kysellä lisää valmentajaltamme Terolta  tero.knuutila (at) vauhtiskaala.fi.

Laskujen maksaminen

Maksut tapahtumiin hoidetaan niin, että ilmoittautumisen yhteydessä laskut lähetetään sähköpostina antamaasi s-postiosoitteeseen (MyClub omat tiedot). Käytä maksaessa aina laskussa olevaa viitenumeroa. Näin lasku kuittaantuu maksetuksi järjestelmästä automaattisesti.

Laskuilla on 14 pv maksuaika. Suoritus seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n asiakastilin kautta. Visma lähettää maksuhuomautukset jos asiakas jättää laskun maksamatta ajallaan, ja hoitaa perinnän jos laskua ei ole maksettu huomautuksesta huolimatta.

Voit maksaa jäsen- ja kausimaksut liikuntasaldolla/seteleillä. Meille käyvät Smartum, Endered ja ePassi. Ohjeet

JÄSENEDUT

Intersport Forum tarjoaa jäsenillemme normaalihintaisista kengistä 20 % alennuksen ja tarjouskengistä 10 % alen. Alennuksen saa näyttämällä MyClubin jäsenkorttia puhelimesta.