Tero Knuutila

Kokenut ja arvostettu valmentaja

Valmentaja Tero Knuutila on vaikuttanut Helsingin Juoksijoissa jo yhdistyksen perustamisesta lähtien. Tänä päivänä hänellä on päävastuu maanantai-treeneistä, lisäksi hän on vetänyt polkujuoksukliniikkaa ja huolehtinut juoksijoiden voimavalmennuksesta.

Teron kokemus kuntoilijoiden ja kilpakuntoilijoiden ohjauksesta ja valmennuksesta ulottuu 15 vuoden taakse. Hän on auttanut tuhansia ihmisiä lukuisista yrityksistä ja yhteisöistä aloittamaan juoksuharrastuksen, kehittämään juoksutekniikkaa ja harjoittelua, sekä parantamaan merkittävästi kuntoa ja hyvinvointia.

Vuosi toisensa jälkeen hän on toiminut useiden Suomen suurimpien juoksutapahtumien, kuten HCM, HCR, Naisten Kymppi ja Yritysmaratonviestin päävalmentajana. Tapahtumavalmennusten ohella hän on kehittänyt ja vastannut kuntojuoksutoiminnasta sekä -valmennuksesta useassa Suomen eturivin seurassa.

Tero Knuutila
Valmentaja Tero Knuutila
laaja-alaiNen osaamiNen

Teron osaaminen ulottuu juoksun ulkopuolellekin. Hänellä on laaja-alainen tuntemus suurista juoksutapahtumista, erilaisista harjoitus- ja tapahtumamatkoista ulkomaille. Hän on työskennellyt HCM:n ja HCR:n markkinointipäällikkönä ja lisäksi itse osallistunut moniin merkittäviin juoksutapahtumiin maailmanlaajuisesti.

Suomessa hänet pidetään erittäin kokeneena työhyvinvoinnin valmentajana, joka ymmärtää monipuolisen kuntoliikunnan merkityksen. Teron vahvuus on kyky soveltaa laaja-alaista osaamistaan monipuolisesti. Hän pystyy mukauttamaan oppejaan niin yksittäisen henkilön tarpeisiin kuin myös laajemmin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Tämä kattaa myös kyvyn sovittaa hyvinvoinnin ja liikunnan tavoitteet yhteen työelämän ja arjen haasteiden kanssa. Hän näkee ihmisen kokonaisuutena ja tunnistaa, miten eri elämänalueet vaikuttavat toisiinsa.

Hänellä on monipuolisen juoksu- ja liikuntaosaamisen lisäksi aikuiskouluttajan pätevyys Helsingin yliopistosta ja kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Tero on esiintynyt säännöllisesti asiantuntijana eri medioiden julkaisuissa.

Tero on innostava valmentaja, joka kannustaa ihmisiä liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin. Tero ei rajoitu vain kotimaan kenttiin. Hän on viettänyt kolme vuotta Keniassa, mikä on tarjonnut hänelle syvällisen ymmärryksen huippu-urheilusta ja valmennuksesta. Nämä kansainväliset kokemukset ja havainnot heijastuvat Teron opetuksessa, tuoden sen rikastusta ja lisäarvoa.

Yhteystiedot

Sähköposti: tero.knuutila(at)vauhtiskaala.fi

Puh: 040 706 1104