Syyskauden 2024 treenit alkavat 19.8.

Lähestyvä syksy käynnistää jälleen myös Maratonklubimme treenit. Kausi starttaa maanantaina klo 18 Herttoniemen urheilukentällä (Siilitie 12.) Ensimmäisissä treeneissä ohjelmassa alkuverryttely, 5×5 minuutin vedot ja loppuverryttely. Treenin ohjaa kokenut valmentajamme Tero Knuutila.

Maratonklubi treenaa syyskaudella 2024 maanantaisin ja torstaisin klo 18. Treenien suunnittelusta ja vetämisestä huolehtivat 2 ammattivalmentajaamme ja treenit sopivat juoksijoille, joilla on jo jonkin verran juoksutaustaa ja tähtäimessä esimerkiksi kympin, puolimaratonin ja maratonin kisamatkat.

Treenipaikkoina on maanantaisin Herttoniemi ja Myllypuro ja torstaisin Eläintarhan kenttä. 7.11. alkaen torstaitreenit siirtyvät Olympiastadionille.

Treenien fokus on vauhtikestävyydessä (tasavauhtinen vauhtikestävyys ja eri mittaiset vedot) ja mäkijuoksussa. Valmentajamme opastavat treenin kulkuun ja auttavat oikean kuormitustason löytämisessä.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, voit lukea lisää jäseneksi liittymisestä ja hinnastosta täältä.

Alla olevista linkeistä pääset MyClubiin, joista voit ilmoittautua kaudelle 2024 ja ostaa valitsemasi treenivaihtoehdon.

Ensimmäinen treenikerta on aina maksuton ja voit tulla kerran treeneihin kokeilemaan ja fiilistelemään myös ilman ilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme ja aloittamaan vauhdikas juoksusyksy kanssamme!

Lisätietoja; toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Karoliina 050 3409299 / valmentaja Tero Knuutila 040 706 1104