Toiminta & palvelut

Kimppatreenejä, juoksuleirejä ja yhteisiä maratonmatkoja

Helsingin Juoksijat (HelRun) on vuonna 2016 perustettu juoksu-urheiluun keskittynyt seura. Toiminta-ajatuksemme on tarjota juoksuharrastuksesta innostuneille mahdollisuus kehittää itseään täysipainoisella ja tavoitteellisella harjoittelulla.

Maratonklubissamme treenataan kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. 

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa juoksuleirin. Talvella viikonloppuleiri on pidetty joko Pajulahdessa tai Vierumäellä. Kesällä olemme olleet viisi päivää Virossa, Saarenmaalla tai Otepäässä. Olemme tehneet myös  maratonmatkoja ulkomaille: Rotterdamiin, Amsterdamiin, Hampuriin, Frankfurtiin, Pariisiin ja San Sebastianiin. 

Olemme järjestäneet Cooper-klinikan sekä Juoksukouluja, jotka on suunnattu vasta juoksusta innostuneille. Oma tapahtumamme on Pohjoisbaanan maili, joka on pidetty useana vuotena. 

Lisäksi pidämme kauden avajaiset sekä yhteisiä saunailtoja esim. vuosikokousten yhteydessä. Seuramme jäsenet järjestävät myös omatoimisesti yhteisiä pitkiä lenkkejä esimerkiksi Keskuspuistossa. 

HelRunin juoksuvalmentajat ovat Tero Knuutila ja Visa Orttenvuori, joilla on vuosien kokemus juoksijoiden valmentamisesta.