Lilli Grönroos

Voimavalmennusta ja pilatesta

Lajitaustani on monipuolinen, mutta juoksu on ollut tärkeä osa elämääni lapsesta asti. Innostuin pidempien matkojen juoksemisesta ollessani vanhempainvapaalla vuonna 2013. Sittemmin olen juossut useamman puolimaratonin ja maratonin.

Juoksuharjoitteluni on kehittynyt tavoitteellisemmaksi pikku hiljaa. Maratonennätykseni on 3.28.18 ja puolimaratonennätykseni 1.34.54. Harrastan juoksua edelleen tavoitteellisesti Helsingin Juoksijoiden maratonklubissa.

Olen työskennellyt liikunta-alalla ohjaajana ja opettajana yli 15 vuoden ajan. Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja työskentelen päätoimisesti lukion liikunnan ja terveystiedon lehtorina. Olen vetänyt Helsingin Juoksijoissa juoksukouluja. Syksyllä 2021 ohjaan juoksijoille tarkoitettua voimavalmennusta yhdessä Pasi Päällysahon kanssa.

Ohjaan lisäksi klassista pilatesta. Pilatestunneillani käy paljon Helsingin Juoksijoiden jäseniä, koska pilatesharjoittelulla on monia myönteisiä vaikutuksia juoksuun. 

Vahvuuteni valmentajana on laaja-alainen ymmärrys eri-ikäisten ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä monipuolinen ohjauskokemus.

 

Puh: 050 3201 522, lilja.gronroos (at) gmail.com

Blogi: www.lilligronroos.com