Peloton-tiimin Kristian Lindroosille Suomen mestaruus maratonilla

Peloton-tiimi sai taas mainetta ja kunniaa, tällä kertaa Suomen Turussa, missä juostiin SM-maraton.

Peloton-tiimin Kristian Lindroosin ensimmäinen SM-maraton ei olisi paremmmin voinut mennä, sillä hän voitti miesten maratonin ja Suomen mestaruuden ajallaan 2.31.03! Polvijärven Urheilijoiden Kari Heikura jäi kultakilpailussa Kristianille vain 13 sekuntia (2.31.16). Pronssia otti KU58:n Jukka Hyttinen (2.35.13). Peloton-tiimin Joonas Hytönen juoksi hienosti neljänneksi ajallaan 2.37.12!

Paavo Nurmi Marathonin yhteydessä järjestetty SM-maraton juostiin lämpimässä säässä lauantaina 20.8. Maratonreitti ei ollut profiililtaan kovin tasainen tai nopea, mutta olosuhteet olivat kuitenkin kaikille samat.

Onnittelut kaikille kilpailijoille!