Kimppatreenejä, juoksuleirejä ja yhteisiä maratonmatkoja

Helsingin Juoksijat (HelRun) on vuonna 2016 perustettu juoksu-urheiluun keskittynyt seura. Toiminta-ajatuksemme on tarjota juoksuharrastuksesta innostuneille mahdollisuus kehittää itseään täysipainoisella ja tavoitteellisella harjoittelulla.

Maratonklubissamme treenataan kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. 

Järjestämme myös kaksi kertaa vuodessa juoksuleirin. Talvella viikonloppuleiri on pidetty joko Pajulahdella tai Vierumäellä. Kesällä olemme olleet viisi päivää Virossa, Saarenmaalla tai Otepäässä. Olemme tehneet myös neljä  maratonmatkaa ulkomaille: Rotterdamiin, Amsterdamiin, Hampuriin ja Frankfurtiin. Keväällä 2019 suuntaamme Pariisiin.

Järjestämme myös syksyisin ja keväisin neljän kerran mittaisia Juoksukouluja, jotka on suunnattu vasta juoksusta innostuneille.

Lisäksi pidämme kauden avajaiset sekä yhteisiä saunailtoja esim. vuosikokousten yhteydessä. Seuramme jäsenet järjestävät myös omatoimisesti yhteisiä pitkiä lenkkejä mm. Keskuspuistossa. 

HelRunin juoksuvalmentajat ovat Tero Knuutila ja Pasi Päällysaho, joilla on vuosien kokemus juoksijoiden valmentamisesta.