Kimppatreenejä, juoksuleirejä ja yhteisiä maratonmatkoja

Helsingin Juoksijat (HelRun) on vuonna 2016 perustettu juoksu-urheiluun keskittynyt seura. Toiminta-ajatuksemme on tarjota juoksuharrastuksesta innostuneille mahdollisuus kehittää itseään täysipainoisella ja tavoitteellisella harjoittelulla.

Maratonklubissamme treenataan kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. 

Järjestämme myös kaksi kertaa vuodessa juoksuleirin. Talvella viikonloppuleiri on pidetty joko Pajulahdella tai Vierumäellä. Kesällä olemme olleet viisi päivää Virossa, Saarenmaalla tai Otepäässä. Olemme tehneet myös neljä  maratonmatkaa ulkomaille: Rotterdamiin, Amsterdamiin, Hampuriin, Frankfurtiin ja Pariisiin. Syksyllä 2019 suuntaamme San Sebastianiin.

Olemme järjestäneet Juoksukouluja, jotka on suunnattu vasta juoksusta innostuneille. Oma tapahtumamme on Pohjois-baanan maili, joka on pidetty jo useana vuotena. Seuraavan kerran maili juostaan marraskuussa 2019.

Lisäksi pidämme kauden avajaiset sekä yhteisiä saunailtoja esim. vuosikokousten yhteydessä. Seuramme jäsenet järjestävät myös omatoimisesti yhteisiä pitkiä lenkkejä mm. Keskuspuistossa. 

HelRunin juoksuvalmentajat ovat Tero Knuutila ja Pasi Päällysaho, joilla on vuosien kokemus juoksijoiden valmentamisesta.