Tavoitteellista harjoittelua maratonklubissa

Sovit hyvin treenaamaan tässä ryhmässä, jos sinulla on jo jonkun verran kilsoja mittarissa. 

Yhteisharjoitukset ovat kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. Harjoittelun rytmitys on 2:1, eli teemme kaksi kovaa viikkoa ja yhden kevyen viikon.

Maanantaisin tehdään pääsääntöisesti maratontehoinen vauhtikestävyyslenkki. Torstaisin pääpaino on maratonharjoitteluun sopivissa intervalli- ja vetotreeneissä. Talvikaudella intervalli- ja vetotreenit tehdään Liikuntamyllyssä tai Esport Arenalla, vauhtikestävyystreenit mm. Käpylä–Oulunkylä-kevyenliikenteen reitillä, jossa on erityistalvikunnossapito, siis lähes kesäkelit. Keväällä, kun säät sallivat, treenataan ulkona, mm. Eläintarhan kentällä, Pirkkolassa ja Keskuspuistossa. 

Kevätkausi on 7.1.– 3.6.2019 ja hinta on 175 € kaksi kertaa viikossa treenaaville. Lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka on 28 €/vuosi. Treenata voi myös kerran viikossa, silloin kausimaksu on 120 €, treeneihin voi osallistua joko maanantaina tai torstaina. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksussa huomioidaan kulunut aika. 

Ilmoittautumiset: toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Lisätiedot: Pasi Päällysaho, 040 559 8258, pasi (at) pasipaallysaho.fi

Tero Knuutila, 040 706 1104, tero.knuutila (at) icloud.com