Tavoitteellista harjoittelua maratonklubissa

Sovit hyvin treenaamaan tässä ryhmässä, jos sinulla on jo jonkun verran kilsoja mittarissa. 

Yhteisharjoitukset ovat kahdesti viikossa, maanantai- ja torstai-iltaisin. Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. Harjoittelun rytmitys on 2:1, eli teemme kaksi kovaa viikkoa ja yhden kevyen viikon.

Maanantaisin tehdään pääsääntöisesti maratontehoinen vauhtikestävyyslenkki. Torstaisin pääpaino on maratonharjoitteluun sopivissa intervalli- ja vetotreeneissä. Harjoittelemme Helsingissä mm. Eläintarhan kentällä, Keskuspuistossa ja Pirkkolassa. Talvella intervalli- ja vetotreenit tehdään Liikuntamyllyssä tai Esport Arenalla, vauhtikestävyystreenit mm. Käpylä–Oulunkylä-kevyenliikenteen reitillä, Pohjoisbaanalla, jossa on erityistalvikunnossapito. 

Syyskausi on 17.8. - 17.12. ja hinta on 145 € kaksi kertaa viikossa treenaaville. Treenata voi myös kerran viikossa, silloin kausimaksu on 100 €, treeneihin voi osallistua joko maanantaina tai torstaina. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksussa huomioidaan kulunut aika. Lisäksi opiskelijat ja työttömät saavat 20 % alennuksen kausimaksuista. Mikäli olet uusi jäsen, tulee lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu loppuvuodelta 20 €.

Voit maksaa jäsen- ja kausimaksut liikuntasaldolla/seteleillä. Toimintaohjeet löydät myClub sivustoltamme.

Maanantaisin treenit alkavat klo 18.00 ja torstaisin 18.00. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset: https://helsinginjuoksijat.myclub.fi/flow/events

Lisätiedot: toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Tero Knuutila, 040 706 1104, tero.knuutila (at) icloud.com tai

Pasi Päällysaho, 040 559 8258, pasi (at) pasipaallysaho.fi