Lenkkiklubi

Rentoa lenkkeilyä eri puolilla Helsinkiä

Kiinnostaako sinua juokseminen rennossa porukassa kerran viikossa? Tule mukaan Helsingin Juoksijoiden Lenkkiklubiin. Tässä porukassa lenkkeillään hyvällä fiiliksellä yhdessä ja nautitaan samalla Helsingin monipuolisista ja kauniista juoksumaisemista.

Lenkkiklubi on tarkoitettu jo jonkin verran juoksua harrastaneille aikuisille. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla maratoneja, puolimaratoneja tai kisoja takana, vaan tärkeintä on juoksutunnelma ja kiva yhdessäolo. Jos tavoitteenasi on esimerkiksi puolimaraton ja haluat mukavaa treeniseuraa, tämä ryhmä sopii myös sinulle.

Lenkkiklubi kokoontuu kerran viikossa tiistai-iltaisin klo 18.00 eri puolilla Helsinkiä. Kokoontumispaikat valitaan aina niin, että pääset sinne hyvin julkisillä kulkuvälineillä. Omaa autoa et tarvitse. Juoksemme muun muassa Keskuspuistossa, Helsingin merenrannoilla, Pukinmäessä jne. Jokaisella tapaamiskerralla on oma teema: esimerkiksi juoksutekniikka, harjoittelun eri tehoalueet, lihaskunto, liikkuvuus jne. Keskustelemme myös muun muassa varusteista, ravinnosta, levon ja rasituksen merkityksestä.

Lenkkiklubi kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 5.9. klo 18.00 Töölön kisahallin aulassa, josta lähdetään yhdessä juoksemaan. Tapaamispaikat sovitaan viikottain ja niistä ilmoitetaan Lenkkiklubin omassa facebook-ryhmässä. Facebook-ryhmässä voidaan käydä laajempaakin keskustelua juoksun innoittamana, ja sieltä löydät kattavaa infoa tapaamispaikosta ja -kerroista.

Lenkkiklubi kokoontuu 12 kertaa 5.9.-28.11.2017. Syyslomaviikolla 42 emme kokoonnu. Harjoittelukerran kesto on 75-90 minuuttia. Hinta 145 €/henkilö.

Lenkkiklubin vetäjä on Pasi Päällysaho, jolla on vuosien monipuolinen kokemus juoksuvalmennuksesta.

Ilmoittautumiset: https://helsinginjuoksijat.tapahtumiin.fi/

Lisätiedot: Pasi Päällysaho, 040-559 8258