Tervetuloa mukaan kevätkaudelle 2023!

Juoksuvuosi 2023 starttaa yhteistreeniemme merkeissä 9.1.2023, tervetuloa mukaan!

Yhteistreenimme jatkuvat koko kevään, maanantaisin ja torstaisin.

Kauden ensimmäiset treenit ovat Kalliossa (Torkkelinkatu 6, Helsingin kuvataidekoulu) klo 18. Lähdemme koulun edestä vajaan tunnin mittaiselle loppua kohden kiihtyvälle lenkille. Juoksun jälkeen on vuorossa lihaskuntoa koulun liikuntasalissa, joten varaa mukaan myös sisäliikuntavarusteet. Maaliskuun loppuun asti maanantain treenit ovat aina samassa paikassa ja yhdistelmä juoksua sekä lihaskuntoa.

Torstain treenit on maaliskuun loppuun asti Stadikan sisäradalla klo 19- 20. Treenit alkavat alkuverryttelyllä klo 18.20. Kokoontuminen Stadikan tornin juurella. Alkuverryttely tehdään ulkona. Torstaisin juoksemme eri mittaisia vetoja.

Treeneihin ovat tervetulleita kaiken tasoiset juoksijat ja valmentajat sekä kokeeneet jäsenemme auttavat sopivan vauhdin määrittelyssä. Talvikauden päätyttyä treenit siirtyvät Helsingin ulkokentille.

Hintatiedot löytyvät linkin takaa. http://helsinginjuoksijat.fi/maratonklubi/

Kokeilukerta on aina maksuton joten tervetuloa fiilistelemään ja treenaamaan!