Reittiennätys ja upeita tuloksia tuulisella Pohjoisbaanalla

6.11.22 järjestettiin jo perinteeksi muodostunut mailin kisa Pohjoisbaanalla.  Tunnelma oli tuttuun tapaan katossa ja reitin varrella oli tuulen tuiverruksesta huolimatta hyvä kannustus. Kovan suorituksen jälkeen tarpeelliset palautusjuomat ja patukat tarjosi PULS Nutrition ja Intersport Forum lahjoitti voittajille 100 euron lahjakortit ja 2. ja 3. sijalle juoksureput. Kisassa tehtiin myös uusi reittiennätys; Tuomas Kaihlavirta kiisi mailin aikaan 4:45. Miehissä kakkosena oli seuran oma tykki, Simo Haavisto ajalla 4:47. Kolmantena Elmeri Lämsä aikaan 4:57. Naisten voittaja oli jälleen Taru Palsa (5:09). Kova tuuli verotti Tarun juoksua eikä omaa reittiennätystä tällä kertaa tullut. Kakkoseksi sijoittui Minna Hirvonen ja kolmanneksi Natalia Nylund.

Osallistujia oli tällä kertaa 19.

Tulokset:

Naiset;

1. Taru Palsa 5:09
  2. Minna Hirvonen 5:54

16. Heikki Pitkänen 7:02

Onnea osallistujille ja kiitos kisaa järjestäneille seuramme jäsenille. Ensi vuonna kisataan jälleen Baanalla, tervetuloa silloin mukaan!