Tervetuloa mukaan syyskaudelle 22.8.

Syksyn kisat kolkuttelevat jo ovella ja juuri nyt on hyvä hetki terävöittää treeniä ja liittyä toimintaamme mukaan. Maratonklubimme syyskausi alkaa 22.8. maanantaina klo 18. 

Kokoonnumme Rastilan uimarannalla ja juoksemme reilun tunnin mittaisen kevyen pk-lenkin Itäistä rantareittiä pitkin. Muokkaamme vauhtia osallistujien tason mukaan joten kaiken tasoiset juoksijat ovat tervetulleita. Lenkki päättyy Rastilan uimarannalle, jossa tarjoamme palauttavaa juomaa ja kerromme lisää toiminnastamme. Treenin ohjaa valmentajamme Tero Knuutila.

Syyskaudella treenit ovat tuttuun tapaan maanantaisin ja torstaisin. Aloitus on aina klo 18 ja treenin kesto on noin 90 minuuttia, sisältäen alkuverryttelyn ja loppuverryttelyn. Maanantain treenin vetää Tero Knuutila ja torstain Visa Orttenvuori. Maanantain treeni keskittyy pääsääntöisesti vk-juoksuun ja torstain lyhyempiin vetosarjoihin. Treenipaikat ilmoitetaan aina ennen treeniä, treenaamme Helsingin urheilukentillä sekä niiden läheisyydessä, kevyen liikenteen väylillä ja talvikaudella myös Olympiastadionilla.

Maratonklubin treenit sopivat juoksijoille, joilla on jo jonkin verran juoksutaustaa (5 km juoksu rullaa mukavasti)  ja tavoitteena puolimaraton tai maraton. Treeneihimme voi tulla maksutta kerran kokeilemaan ja valmentajamme auttavat mielellään, mikäli et ole varma, sopiiko treenimme juuri sinulle.

Syyskauden hinta on 155 € (2 x vko) ja 110 € ( 1 x vko). Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat 20 % alennuksen. Käytössä on myös sarjalippu; 6 treenikertaa 55 € ja 12 kertaa 100 €. Tämän lisäksi jäsenemme maksavat jäsenmaksun 28 €/ vuosi. Syyskaudelta jäsenmaksu on 20 €.

Kauden aloitustreeneihin voit tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista. Jos haluat liittyä jäseneksi ja ilmoittautua syyskauden treeneihin, onnistuu se MyClubissa.

Meidän jengissä on mukava treenata, käydä kisoissa ja kehittyä juoksijana ammattivalmentajien ohjauksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja; toimisto@helsinginjuoksijat.fi