Peloton-tiimi sai kumppaniksi Haarlan

Peloton-tiimi on saanut luotettavan asiantuntijan rinnalleen. Uusissa kisapaidoissa tulee komeilemaan seuran logon lisäksi myös Haarla Oy:n logo.

Tiimimme Pasi Päällysaho kävi vetämässä juoksutekniikkaan keskittyvän treenin Haarlan henkilökunnalle toukokuun lopussa Rosendahlin rannassa Tampereella. Harjoituksessa korostui laadukkaan tekemisen lisäksi myös yhdessä tekeminen ja rento fiilis!

Haarla Oy on tamperelainen perheyritys, joka on keskittynyt teollisuuden jakeluliiketoimintaan. Kuusikymmentävuotisjuhliaan viettävä Haarla on vahva toimija kansainvälisillä markkinoilla. Haarla huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja kannustaa aktiiviseen terveelliseen elämään.

Myös Peloton-tiimin yhtenä tavoitteena on kannustaa ihmisiä juoksun ja liikunnan pariin. Peloton-tiimin juoksijoiden seuraava yhteinen kisatavoite on Forssan Suvi-illan kymmenen kilometriä 18.6.

https://haarla.fi/fi/home/