Ennätykset uusiksi SM-maratoneilla

Helsingin Juoksijoiden Lauri Palsa ja Virpi Taipale juoksivat Jyväskylässä SULin SM-maratonilla hienosti uudet omat ennätyksensä – Lauri aikaan 2.35.13 ja Virpi 3.21.04. Samalla reitillä juostiin myös aikuisurheiluliiton SM-maraton.

Seuramme Maija Vallinoja paransi ennätystään yli viidellä minuutilla ja voitti ylivoimaisesti oman N55-sarjansa tuloksella 3.15.38.

Finlandia Maratonin puolikkaalla jatkettiin upeita juoksuja. Nerea Abrego voitti sarjansa reittiennätyksellä 1.18.26. Jarkko Suomela juoksi puolimaraton hienosti aikaan 1.33.24.

Samana viikonloppuna Espoon rantamaratonilla jatkettiin ennätysvauhtia. Ilpo Huolman nappasi puolimaratonilla M55-sarjan voiton uudella ennätysellään 1.22.11. Pentti Anttonen juoksi myös hienon ajan 1.32.29.

Puolikkaalla omaa ennätystään petraili myös Emma, joka juoksi Kaisaniemen juoksussa toiseksi naisten sarjassa ajalla 1.36.36. Milla puolestaan osallistui Aulanko Tower Trailin 22 km matkalle ja juoksi maaliin ajassa 2.18.53.

Kuvat: Touho Häkkinen, Pasi Päällysaho, 
Lilli Grönroos