”Suokin rundin” ilmoittautuminen aukeaa elokuussa

HUOMIO! ”Suokin rundi on siirretty kevääseen 2022!

Miltä kuulostaisi kokea Suomenlinna juosten? Syyskuussa tähän on ainutlaatuinen mahdollisuus!

Helsingin Juoksijat järjestää juoksutapahtuman ”Suokin rundin” Suomenlinnan historiallisissa maisemissa lauantaina 25.9. Matkat ovat viisi ja kymmenen kilometriä.

Kymppi starttaa klo 15.00 ja vitonen 15.10. Hinnat: 10 km/30 euroa ja 5 km/20 euroa. ”Suokin rundi” tarjoaa paitsi elämyksen myös mahdollisuuden reittiennätysten tekemiseen.

Ilmoittautuminen aukeaa elokuun alussa. Mukaan mahtuu 200 juoksijaa. Sarjat ovat: naiset ja miehet yleinen sekä N/M40, N/M50, N/M60. Yleisen sarjan voittajat palkitaan lahjakortein. Myös jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan erilaisia palkintoja, kuten tuotelahjakortteja.

Juoksun jälkeen Suokin syystunnelmaa kannattaa jäädä fiilistelemään saarelle. Viltti nurmikolle, olut terassilla tai kuppi kuumaa kahvilassa! Pyrimme järjestämään myös mahdollisuuden saunomiseen!

Suomenlinna eli Suokki on yksi Helsingin suosituimpia nähtävyyksiä ja kesänviettopaikkoja. Kuninkaanportti, vaaleanpunainen rantakasarmi ja kirkon torni, joka toimii myös majakkana, ovat paikan tunnettuja maamerkkejä. Suomenlinna on myös Unescon maailmanperintökohde.