Nerea Abrego ja Lauri Palsa edustivat seuraa SM-maastoissa

Helsingin Juoksijoiden Nerea Abrego ja Lauri Palsa edustivat upeasti seuraamme SM-maastoissa Joensuussa 9. toukokuuta. Nerea juoksi kovan tuloksen 36.57 ja sijoittui viidenneksi. Lauri oli 21. tuloksellaan 34.11. Molemmat juoksijat olivat tyytyväisiä tuloksiinsa, ja Lauri juoksi samalla ennätyksensä kympillä.

Naisten sarjan voitto meni Johanna Peiposelle (Rovaniemen Lappi) ajalla 35.27, Klaara Leponiemi (Lempäälän Kisa Yleisurheilu) oli toinen ajallaan 35.56 ja Nina Chydenius (Gamlakarleby IF) kolmas ajallaan 36.04. Miesten kisassa ensimmäiseksi tuli Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpää (30.49), hopealle juoksi Antti Ihamäki (Alajärven Ankkurit) ajallaan 31.20 ja pronssia otti Eero Saleva Helsingin Kisa-Veikoista ajallaan 31.25.

Lämpimät onnittelut!