Maratonklubin syyskausi alkaa 17.8. Kuusijärvellä

Lähestyvä syksy tarkoittaa taas uuden treenikauden alkamista!

17.8. maanantaina klo 18 käynnistyy maratonklubimme syyskausi perinteisellä metsälenkillä Kuusijärvellä.

Voit tulla tälle rauhalliselle lenkille mukaan maksutta, ja paikan päällä tapaat jäseniämme ja valmentajamme, jotka kertovat mielellään lisää toiminnastamme ja treeniohjelmastamme. Lenkin jälkeen tarjoamme kylmää juotavaa.

Syksy tuo tullessaan tietenkin tavoitteellisia juoksu- ja lihaskuntotreenejä kaksi kertaa viikossa ammattivalmentajiemme johdolla, ja lisäksi muun muassa juoksuleirejä, kisoja, yhteislenkkejä ja kehonhuoltoa. Kausi huipentuu yhteiseen kisamatkaan Ahvenanmaalle lokakuun lopussa.

Sovit mainiosti porukkaamme, mikäli olet harrastanut jo jonkin verran juoksua. Maratonklubiin voi tulla mukaan, jos sinulla on haaveissa ensimmäinen maraton tai jos olet jo kokenut konkari ja haluaisit parantaa tuloksiasi. Porukassa treenaamisesta saa myös uutta puhtia ja varmuutta tekemiseen.

Jos haluat tietää lisää toiminnastamme, valmentajamme Pasi Päällysaho (040 5598 258) ja Tero Knuutila (040 706 1104) vastaavat mielellään kysymyksiisi. Treenipäivät ovat maanantai ja torstai. Harjoitukset alkavat alkuverryttelyllä klo 18.00 ja päättyvät loppuverkkaan noin 19.30-20.

Treenipaikkoina toimivat pääsääntöisesti Helsingin urheilukentät sekä niiden ympäristöt ja sisäliikuntahallit (mm. Pirkkola, Pukinmäki, Liikuntamylly, Eläintarhan kenttä, Keskuspuisto ja Herttoniemi).

Kausi kestää joulukuun puoliväliin. Hinnat: 145 euroa (treenit kaksi kertaa viikossa), 100 euroa (treenit kerran viikossa) + 20 euron jäsenmaksu. Myös lepojäsenyys (kuusi treeniä/kausi) on mahdollinen, hinta 50 euroa.

Tervetuloa nauttimaan juoksusta Kuusijärven upeisiin maisemiin (ei vaadi ennakkoilmoittautumista)!

Voit halutessasi ilmoittautua heti mukaan syyskaudelle oheisesta linkistä.

https://helsinginjuoksijat.myclub.fi/flow/events?display_mode=calendar

Nähdään ja aloitetaan syksyn juoksut yhdessä!

Ps. Jos et pääse ensimmäiselle lenkille mukaan, voit hyvin liittyä porukkaamme myöhemminkin, esimerkiksi torstaina 21.8.