Pohjoisbaanan maili maaliskuussa

 

Kevään odotetuin alimatkan kisa tulee jälleen maaliskuussa! Tervetuloa kisaamaan lauantaina 7.3. klo 11.00 Pohjoisbaanan mailille! Matkana maili eli 1,609 km.

Lähtö klo 11.00 Käpylän aseman lähellä olevalta kevyenliikenteenväylältä (n. 100 m Pasilaan päin Käpylän asemalta/ Käpylän Shelliltä n. 750 m pohjoiseen). Lähtöpaikan tunnistaa Helsingin Juoksijoiden lipusta.

Ilmoittautuminen: toimisto@helsinginjuoksijat.fi. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä.

Pukuhuoneet ja suihkutilat löytyvät Yhtenäiskoulun tiloista, Louhentie 3. Tilat aukeavat klo 10.00. PULS Nutrition tarjoaa palautusjuomat kisan jälkeen. Naisten ja miesten voittajat palkitaan Intersportin 50 euron lahjakortilla.

Kisa on maksuton. ☺️

Edellisen kisan tulokset: http://helsinginjuoksijat.fi/pohjoisbaanan-maili/