Joudumme valitettavasti perumaan 9.11 järjestettävän Pohjoisbaanan mailin. Baanan korjaustyöt kestävät odotettua pidempään.
Ilmoitamme uudesta kisapäivästä myöhemmin.

 

Legendaarinen, odotettu ja kuumin alimatkan kisa tulee jälleen marraskuussa: tervetuloa kisaamaan PohjoisBaanan Mailille lauantaina 9.11! Matkana maili eli 1,609 km. Lähtö klo 11.30 Käpylän aseman lähellä olevalta kevyenliikenteenväylältä (n. 100 m Pasilaan päin Käpylän asemalta.)

Pukuhuoneet ja suihkutilat löytyvät Yhtenäiskoulun tiloista, Louhentie 3. Tilat aukeavat klo 10.30. PULS Nutrition tarjoaa vegaaniset palautusjuomat kisan jälkeen. 💪

Naisten ja miesten voittajat palkitaan Intersport Puhoksen 50 euron lahjakortilla. Ilmoittauduthan tapahtumaan vastaamalla facetapahtumaan osallistun tai laittamalla sähköpostia: toimisto@helsinginjuoksijat.fi☺️

Nähdään Baanalla!