Tavoitteellisella harjoittelulla kohti maratonia

Helsingin Juoksijoiden maratonklubin kevätkausi on täydessä vauhdissa. Maanantai-iltaisin juoksemme yhdessä reippaan lenkin ja torstai-iltaisin tehdään vetoja. Klubissa treenataan kevään maratoneille. Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta treenaamisesta hyvässä seurassa, sovit hyvin joukkoomme.

Molemmat harjoitukset ovat kehittäviä harjoituksia, joissa käymme koko vauhtikestävyysalueen läpi. Harjoittelun rytmitys on 2:1, eli teemme kaksi kovaa viikkoa ja yhden kevyen viikon.

Intervalli- ja vetotreenit tehdään Liikuntamyllyssä ja Esport Arenalla, vauhtikestävyystreenit mm. Käpylä–Oulunkylä-kevyenliikenteen reitillä. Keväällä treenipaikat tulevat olemaan mm. Eläintarhan kenttä, Herttoniemi, Pirkkola, Pukinmäki ja Oulunkylä.

Kausimaksu on 175 € kevätkaudelta, joka alkaa 8.1.2018 ja päättyy 11.6.2018 Lisäksi jokainen treenaaja maksaa seuran jäsenmaksun, joka on 28 €/vuosi. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, jolloin maksussa huomioidaan kulunut aika. Syyskauden maksu on 140 € ja kesto 20.8.–13.12.2018.

Treenata voi myös kerran viikossa, silloin kausimaksu on keväältä 120 €. Treeneihin voi osallistua joko maanantaina tai torstaina. Syyskauden maksu on 95 €.

Ilmoittautumiset: toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Lisätiedot: Pasi Päällysaho 040 559 8258