Helsingin Juoksijoiden syksyn 2017 Juoksukoulu

Helsingin Juoksijoiden syksyn 2017 Juoksukoulu

Haluatko aloittaa juoksuharrastuksen mukavassa ryhmässä ja asiantuntevassa valmennuksessa? Tule mukaan Helsingin Juoksijoiden syksyn 2017 Juoksukouluun. Ryhmä on tarkoitettu juoksusta innostuneille aikuisille, jotka aloittelevat uutta harrastusta. Mitään aikaisempaa kokemusta juoksemisesta et tarvitse.

Juoksukoulu alkaa torstaina 7.9. ja kokoonnumme 5 kertaa. Jokainen kerta sisältää lyhyen alkuinfon päivän teemaan, ja sen jälkeen teemme varsinaisen treenin. Valmentaja jakaa kattavan materiaalipaketin kaikille osallistujille myös sähköpostilla, joten sinulle jää kaikki tärkeimmät asiat talteen.

Harjoitukset pidetään kerran viikossa torstaisin klo 18.00, lähtöpaikka on Töölön Kisahalli. Aloitamme 7.9. kokoontumalla Kisahallin aulaan ja teemme treenin lähiympäristössä. Yhden kerran kesto on 60–75 minuuttia. Rasitustaso on sellainen, että jos pystyt kävelemään 30 minuutin lenkin, pystyt osallistumaan myös Juoksukouluun. Viiden kerran Juoksukoulun hinta on 90 euroa/henkilö.

Juoksukoulun valmentaja on Pasi Päällysaho, jolla on vuosien monipuolinen kokemus juoksuvalmennuksesta.

Ohjelma ja teemat:

7.9.2017:    Näin liikkeelle, juoksun keskeiset asiat (varusteet, juoksutekniikka, vauhtiskaala). Treeninä peruskestävyysharjoitus, huomio juoksutekniikassa.

14.9.2017: Juoksutekniikka tarkemmin. Treeninä verryttelyt, tekniikkaharjoitteita ja eri vauhtisia lyhyitä juoksupätkiä.

21.9.2017: Juoksun oikeat vauhdit ja treenien rasitustasot. Treeninä verryttelyt, keskipitkät vedot.

28.9.2017: Juoksijan lihaskunto ja liikkuvuus. Treeninä verryttelyt, lyhyt lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitus.

5.10.2017: Polkujuoksu

Ilmoittautumiset: https://helsinginjuoksijat.tapahtumiin.fi/

Lisätiedot: Pasi Päällysaho, 040-559 8258, pasi@pasipaallysaho.fi