Helsingin Juoksijoiden kevään 2017 Juoksukoulu

Helsingin Juoksijoiden kevään 2017 Juoksukoulu

Juoksukoulu alkaa keskiviikkona 24.5. ja kokoonnumme 4 kertaa. Jokainen kerta sisältää lyhyen alkuinfon päivän juoksuteemaan, jonka päälle tehdään varsinainen käytännön juoksuharjoitus. Valmentaja jakaa kattavan materiaalipaketin kaikille osallistujille myös sähköpostilla, joten sinulle jää kaikki tärkeimmät asiat myös varmasti muistiin.

Tässä ryhmässä juokseminen ei ole tylsää, lähde mukaan! Neljän kerran Juoksukoulun hinta on 90 euroa/henkilö. Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

Harjoitukset pidetään kerran viikkoon keskiviikkoisin, toukokuun 24. päivästä alkaen, aloitamme aina klo 18.30. Kokoontuminen on Töölön Kisahallin aulassa. Yhden kerran kesto on 60 – 75min. ja rasitustaso on sellainen, että jos pystyt kävelemään 30min. lenkin, niin pystyt osallistumaan myös tähän.

Ilmoittautumiset: toimisto@helsinginjuoksijat.fi

Lisätiedot: Tero Knuutila, puh. 040 706 1104, tero.knuutila@icloud.com